Eénmanszaken

Print Friendly, PDF & Email

Eénmanszaken, ZZP’ers en freelancers

Com in Control kan u van dienst zijn met het leveren, aanvragen en inventariseren van onderstaande middelen en voorzieningen. Mogelijk zijn er ook kosten te besparen op uw huidige voorzieningen en (service)contracten.


ICT middelen en infra voorzieningen:

Cokabel-cic1m in Control kan u adviseren en helpen bij (aanvraag van) ICT middelen, telefoon- en internet verbindingen. Ook zijn we gespecialiseerd in het boordelen van facturen met betrekking tot deze voorzieningen. Of te wel; zijn de voorzieningen waar u voor betaald ook daadwerkelijk in gebruik. Lees meer bij ICT check.

 

 

Factuur programma:

Com in Control kan u een factuurprogramma leveren wat eenvoudig te bedienen is. Dit programma kan volledig ingericht worden naar uw wensen als het gaat om het bedrijfslogo, bedrijfsgegevens, klantenlijsten, enzovoort.  Lees meer bij Factuurprogramma.


Bedrijfslogo:

Hebt u geen logo dan kan dat in overleg met u door ons gemaakt of bewerkt worden. Indien gewenst kan het loge en bedrijfsgegevens ook door ons digitaal aangemaakt worden voor uw drukwerk.


Website:

Com in Control kan ook een eenvoudige of een uitgebreide website voor u bouwen, bijvoorbeeld in Web Presence builder, Websitemaker of Joomla3.3!, of u helpen en adviseren bij het opzetten daarvan. Lees meer bij Website bouwen.