Factuurprogramma

Print Friendly, PDF & Email

Factuurprogramma

?????????????????????????????????????????????????????????Wij kunnen u een factuurprogramma leveren wat eenvoudig te bedienen is. Dit programma kan volledig ingericht worden naar uw wensen als het gaat om het bedrijfslogo, bedrijfsgegevens, klantenlijst, enzovoort. Het is zeer geschikt voor zzp’ers, éénmanszaken en freelancers.

Van de verzonden facturen wordt een debiteuren bestand bijgehouden en wordt een afschrift van elke factuur digitaal opgeslagen in pdf formaat. Verder zit in het programma de mogelijkheid om een offerte of conceptfactuur te maken dat digitaal opgeslagen kan worden en die vervolgens, als de offerte of conceptfactuur akkoord is, door een eenvoudige handeling omgezet kan worden in een definitieve factuur.

Het invullen van de factuurregels is flexibel. Per factuurregel kan het hoge, lage of geen BTW tarief aangegeven worden.

Verder worden veel handelingen uitgevoerd door een klik op de ‘knop’ waardoor het maken van de factuur of offerte simpel en snel uit te voeren is.

Het programma kan ook aangevuld worden met ‘Inkomsten’- en ‘Uitgaven’ overzicht per kwartaal, inclusief een jaartotaal overzicht. Met een druk op de knop kunnen deze kwartaal overzichten opgeslagen worden en vervolgens verzonden worden naar de boekhouder/accountant.

Bij het programma wordt een handleiding verstrekt die toegespitst is op uw situatie, en ontvangt u persoonlijke instructie en nazorg.

Via onderstaande linken kunt u voorbeelden zien van het factuurprogramma.
Offerte voorbeeld
Factuurvoorbeeld